Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I de seneste år er der heldigvis sket en positiv udvikling i antallet af indbrud i de danske hjem. Men selvom der ikke er så mange som bliver udsat nu, så sker det dog fra tid til anden. Det er især, når man er på ferie, til juleaften eller til nytårsfest, at indbrudstyvene trækker i arbejdstøjet. Der er dog flere ting man kan gøre for at undgå at blive udsat for denne traumatiske oplevelse.

Få en dørlås med kode

I en børnefamilie med flere medlemmer, bliver man nødt til at have flere kopier af dørnøglen. Hvis de ikke har det, så gemmer de fleste en ekstranøgle et sted ved huset. Dette er der dog forbundet en stor risiko ved. Jo flere kopier der er af nøglen jo større en risiko er der for, at en af nøglerne bliver stjålet. Desuden vil tyven heller ikke kunne finde nøglen ved døren. Hvis du har behov for en låsesmed, så kontakt koebenhavn-laasesmed.dk her,

Få en hund

Hunden er nok verdens ældste sikkerhedssystem og alarm. Selvom hunden har været brugt til sikkerhed i så mange år, så virker den stadig. Selvom der er tale om en sød og tam hund, så udgør den en vis risiko for indbrudstyvene.

Få en husalarm

Det er ikke alle tyve som har færdigheder som dem i filmene, og derfor kan de altså ikke slå en husalarm fra. Det er de færreste tyve som vil tage den risiko at begå indbrud i et hus med alarm. Derfor stopper de ofte så snart, de ser alarmskiltet.

Allier dig med naboen

Når man er på ferie, kan man af gode grunde ikke holde øje med sit hjem. Derfor er det godt, at naboen kan holde et vågent øje og tømme postkassen, så huset ser beboet ud.

Renover huset ofte

Ofte er det huse som ser forfaldne ud som er i størst risiko for at blive brudt ind i. Dette hænger sammen med, at hjemmet som regel er nemt at bryde ind i. Men hvis løbende holder sit hus solidt, så holde tyvene sig væk.