Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi ønsker alle at leve et langt og godt liv. For at hjælpe os selv på vej mod dette mål, må vi have en række sunde vaner, der øger eller vedligeholder vores helbred. Her får du 5 tips til, hvad du kan gøre for at holde dig sund og rask.

#1 – Varieret kost

Det virker måske banalt, men det er enormt vigtigt at få en god varieret kost. En sund kost har nemlig afgørende betydning for vores energiniveau, ydeevne og humør. Dermed ikke sagt at pizza, slik, chips og andre madvarer i samme kategori er forbudte. Der skal være plads til begge dele – det handler om balance.

#2 – Rigeligt med søvn

Søvn har også stor betydning for vores sundhed. Det er vigtigt at have en god søvnrytme til hverdag, så man er sikker på at få nok hvile til at være frisk dagen igennem. Kronisk mangel på søvn kan blandt andet resultere i sløvhed, humørsvingninger og hovedpine.

#3 – Drik basisk vand

En tredje ting, du kan gøre, er at drikke basisk vand. Basisk vand har et højt indhold af antioxidanter og mineraler, som er gode for vores krop. Derudover er vandmolekylernes størrelse og overfladespænding reduceret, så vandet bliver optaget i cellerne øjeblikkeligt. Du kan nemt lave dit eget basiske vand i hjemmet ved at anskaffe dig en ioniseringsmaskine.

#4 – Dyrk motion

Motionhar en forebyggende effekt mod hjertesygdomme, blodpropper og forhøjet blodtryk, ligesom immunforsvaret styrkes. Derudover har regelmæssig motion også en positiv effekt på vores humør.

#5 – Husk at slappe af

En en tid som denne, hvor samfundet stiller større og større krav til os, og vi skal løbe hurtigere og hurtigere, er det vigtigt, at man også giver sig selv lov til at slappe af og holde helt fri en gang i mellem. Hvis vi ikke gør det, kan vi ende med at presse os selv for hårdt, og det kan have alvorlige konsekvenser for vores helbred.