Du kan som privat person få rigtig mange former for hjælp, ved brug af advokat. Denne hjælp giver også dig en masse fordele uanset hvilken situation du står i, og der er derfor ingen grund til at undgå at bruge en advokat, hvis man har brug for juridisk hjælp. Her få du 5 tips til hvad du f.eks. kan bruge en advokat til.

Er du kommet til skade?

Der findes rigtig mange typer uheld som er ført til skader, som også kan erstattes – og der er endda nogle skader som man ikke lige tænker over, som kan erstattes. Alle disse typer skader kender en advokat med speciale i erstatningsret alt til – og kan hjælpe dig med at få en erstatning for din skade.

Vil du kende dine rettigheder som udlænding?

Der findes en del rettigheder for udlændinge i Danmark, med de bliver ofte ændret og justeret – så det kan være rigtig svært at findes ud af hvad gælder på pågældende tidspunkt. Det vil derfor være en klar fordel for dig at have tilknyttet dig en advokat inden for udlændingeret. De har helt styr på de ændringer som måtte komme.

Vil du sikre arven?

Du vil naturligvis gerne gøre det så let for dine efterladte at opdele arven fra dig når du en dag ikke er her mere. Tag derfor en rolig snak med en arverets advokat, og få en god rådgivning omkring hvordan dit testamente skal stille op, så alle få lige meget. Så undgår du også at der sker en eventuel konflikt efter din død.

Kan i som forældre ikke blive enige?

Skal i som forældre blive enige om forældremyndighed eller andet som involvere jeres fælles barn, men aldrig kommer nærmere en afgørelse. Så kan en advokat med speciale i familieret hjælpe jer med at komme ud med et godt resultat, som dækker begge parter.

Skal du sælge eller købe hus?

Skal huset sælges, eller skal i til at købe et nyt hus. Så husk at inddrag en boligadvokat med speciale i fast ejendom. Så er i sikret uanset situation, på at der ikke opstår uforudsete forhold i det hus som i har købt eller solgt.