Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis man gerne vil have sit firmalogo promoveret lidt mere, kan man vælge at få trykt sit firmalogo på forskellige elementer, som man kan bruge til enten firmagaver eller give aways
Fordelen ved at gøre dette er at folk vil bruge det produkt hvor dit firmalogo er trykt på, og andre så ser det, og får kendskab til dit firma.
Vi vil her i artiklen komme med 5 tips til hvor henne man får mest for sit trykte logo. 

1 køletasker  

Det lyder måske som et skørt sted at få trykt firmalogo på, men det kan være en god firmagave, eller man kan lave konkurrencer hvor man kan vinde en lækker køletaske, som folk så vælger at tage med i skoven, eller andre steder hvor man skal holde drikkevare eller madpakken kold. Dette kan give en stor eksponering. Se mere om køletasker du kan bruge her. 

2 jakker 

Et andet rigtigt godt sted at få trykt sit logo er på jakker. For det er nemlig imens man har jakke på at flest fremmede mennesker ser en, nemlig når man går udenfor. Disse jakker kan du vælge at give til dine ansatte, som en gave, eller du kan sælge eller give dem på messer. 

3 termokrus 

Termokrus er også gode og forholdsvis billige løsninger. Så man kan få lavet mange og givet dem ud, så folk forhåbentligt bruger dem i toget, eller andre offentlige steder. 

4 Kildevand 

Hvis man har planer om at udstille på messer, skal man have kildevand, man kan tilbyde de besøgende med dit firmalogo på. De vil nemlig derfor bære rundt på kildevanden, imens de rundt på messen, og derved promovere din virksomhed på den måde. 

5 regnslag  

Hvis du får lavet regnslag med trykt firmalogo, kan du dele det ud på festivaler eller andre steder hvor de regner.