Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Den klassiske glødepære har i løbet af de sidste par år oplevet en renæssance i de danske hjem, og det er efterhånden få danskere som går op i deres indretning som ikke har minimum en enkelt glødepære hængende i hjemmet. Dette er der bestemt også en grund til, da glødepærens enkle og hyggelige look kan bruges i nærmest alle indretninger. Modsat de klassiske elpærer som ikke er andet end en lyskilde, så bidrager glødepærerne også med et flot æstetisk udtryk. Dette udtryk gør det også muligt at placerer glødepærerne i mange forskellige sammenhænge og kombinationer. Herunder kommer 5 bud på en lækker indretning med de flotte glødepærer.

Nøgne og enkeltvis

De fleste normale elpærer kan man ikke bare hænge op alene uden nogen lampeskærm, men med en glødepære behøver man ikke andet. Glødepæren passer så godt hængende alene eller parvist, hvilket sikrer et stilfuldt og minimalistisk udtryk. Læs mere om flotte glødepærer her.

Mange hængende tæt

En enkelt eller to glødepærer er ikke altid nok til at kunne lyse et helt lokale op, men hvis man ikke ønsker en normal elpære, kan man vælge at have mange glødepærer hængende koncentreret ved siden af hinanden.

I lysekrone

De oprindelige lysekroner lyser lokaler op med stearinlys, det er dog de færreste som stadig lyser deres stuer op på denne måde både på grund af besværet og brandfaren. Alt dette kan man dog undgå ved brug af glødepæren. Glødetråden kan formes så den tilnærmelsesvist ligner en flamme, og den gullige glød ligner ligeså skæret fra en flamme.

Som en del af en lyskæde

For de fleste er lyskæder noget som hører julen til, men de kan dog også fås til dagligdagsbrug. Med en kæde af glødepærer har man et flot alternativ til den klassiske loftslampe, og man kan hænge den både i loftet og på væggen.

I en stilfuld lampeskærm

Selvom glødepæren passer perfekt hele alene, så kan man bestemt også skabe en flot kombination med en stilsikker lampeskærm. Man skal dog sikre sig, at man vil kunne se den flotte glødetråd.