Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julen er ovre, og januarudsalgene er i fuld gang. Selvom vi er et stykke inde i januar nu, kan du stadig gøre et kup i mange forretninger. Vi giver dig her fem tips til varer, du kan spare mange penge på denne måned.

En god vinterjakke

Selvom vinteren ikke er ovre endnu, kan du være heldig at finde gode tilbud på vinterjakker. Med det danske vejr ved man nemlig aldrig, hvornår temperaturen pludselig stiger, så butikkerne vil gerne af med de fleste af de store vinterjakker. Det kan dog også være en fordel at vente til efter vinterferien med at købe en vinterjakke – men så risikerer du, at udvalget er noget begrænset.

Du kan blandt andet se vinterjakker her.

Udstyr til skiferien

Selvom – og måske fordi – det er højsæson for skiferier, kan du ofte gøre et godt kup på skiudstyr. Ligesom med en vinterjakke kan det dog også nogle gange betale sig at vente til efter vinterferien – dog ikke, hvis du allerede har planlagt en skiferie der.

Sommertøj og badetøj

Sommeren er så langt væk, at de færreste tænker på at købe sommertøj nu. Lige netop derfor kan du ofte spare mange penge, og mange butikker sælger ud af tøjet fra sidste sommer. Det kan også være en fordel at se efter badetøj nu, hvis du kommer til at mangle til sommer.

Køkkenudstyr i høj kvalitet

Står du og overvejer at investere i et større stykke køkkenudstyr, er lige nu det perfekte tidspunkt. Køkkenudstyr er en af de største sællerter op til jul, så nu skal der sælges ud af restlageret – og ofte med rigtig store rabatter. Derfor er det nu, du skal opdatere foodprocessoren eller blenderen, og du kan med fordel gå efter ordentlig kvalitet. Prishuggene er nemlig ofte så store, at du kan få en rigtig god maskine til en gennemsnitlig maskines pris.

Lækkert træningstøj

Vi ved jo alle, at januar er højsæson for træning. Det er nærmest blevet en joke, at fitnesscentrene er overfyldt hele januar. Og det ved butikkerne naturligvis også. Derfor er der ofte stort udsalg på både træningstøj og diverse slags udstyr, som sender dig godt fra start.