Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

John Masters Organics er på få år blevet et af de hotteste brands. Firmaet er baseret på tanken om gode, naturlige produkter med de bedste ingredienser, og det er i den grad noget, der hitter i disse år. Alle produkterne er økologiske og uden parabener, så de kan bruges af de fleste.
Her guider vi dig til nogle af de bedste produkter fra John Masters Organics, som du kan indføre i din skønhedsrutine. Alle produkterne kan købes her.

Calendula Hydrating & Toning Mask

Denne ansigstmaske fra John Masters Organics er særligt velegnet til moden hud, og den hjælper med at genoprette fugtproduktionen i huden. Den er perfekt som førstehjælp, når din hud er meget tør eller bare trænger til ekstra pleje.

Organics Lip Calm

John Masters læbepomade er en af de bedste på markedet, og den ligger faktisk i den billige ende. Læbepomaden kan både bruges for sig selv og som et fugtgivende underlag til din læbestift.
Ud over at være fri for parabener, er læbepomaden også glutenfri.

Vitamin C Anti-Aging Face Serum

Et anti-aging serum er en rigtig god måde at forebygger alderstegn på. Derfor er det smart at bruge et serum, allerede inden din hud begynder at miste sin elasticitet. Her kan vitamin V-serummet være en god løsning, fordi det giver en vitaminindsprøjtning til din hud og hjælper med at genopbygge hudens prokollagen. Serummet er især godt, hvis din hud har fået lidt for meget sol gennem årene.

Birch & Cedarwood Cleansing & Shaving Bar

Denne sæbebar er et naturligt og bæredygtigt alternativ til sæbe og barberskum. Sæben kan bruges både til krop og ansigt, og den fungerer også som barberskum. Det sparer din hud for en masse kemikalier og sikrer dig det bedste grundlag for en god barbering.

Traditionelt barberskum kan være meget risikabelt at bruge, da kemien i skummet kan trænge ind i de små rifter fra barberingen og dermed kommer ind i kroppen. Det kan irritere huden og i værste fald give allergi, så her er der god grund til at kigge sig om efter sundere alternativer. Denne sæbebar er baseret på olier, som plejer og blødgør huden, og cedertræolien modvirker irritation ved barbering. Samtidig sparer sæben på emballagen, fordi den ikke kommer i en dåse.

Shine On hårkur

Hvis dit hår har brug for god, naturlig pleje, skal du overveje John Masters Shine On-hårkur. Hårkuren er lavet af 100 % kelp, som er en form for tang. Kelp er et helt naturligt produkt, og hårkuren indeholder derfor ikke silikone. Silikone findes i næsten alle hårprodukter, og det er den primære grund til, at for hyppig hårvask frarådes.