Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du er selvstændig og har en mindre virksomhed eller lige er starte, kan det der med fakturering godt være lid af en hurdle. Og hvis faktureringen også skal hænges op på meget tid der er blevet brugt, så kan det være endnu mere besværligt. Typisk ville du både skulle fakturere og lave tidsregistreringer i en konsulentvirksomhed, som yder services hvor kunder betaler for vær brugt time.

Løs det svære på en let måde

Der findes software programmer til at løse det svære arbejde. Med den rette software bliver det meget nemmer at registrere og holde styr på alle registreringerne.

Flere forskellige valg mulighder

Du kan typisk selv vælge mellem flere forskellige fakturerings skabeloner, som passer lige netop til din virksomhed. Nogle er lettere for målgruppen at kigge igennem, andre passer måske bedre til din virksomhedsydelser. Uanset hvad så er en faktura skabelon altid et godt udgangspunkt, for så skal du ikke bekymre dig om at lave en faktura fra bunden.

Send hurtigt din fakturering afsted

Det er lettere at fakturere kunderne med et software program end at gøre det manuelt. Næsten ingen sender breve mere, derfor bør du heller ikke gøre det. Der vil gå flere dage før kunden for fakturaen. Og hvis du skal lave hver faktura fra bunden, kommer det til at tage langtid og blive uoverskueligt. Du kan med et program gøre dette hurtigt, det tager ikke mere end 5 min. at sende en faktura afsted og så får kunden den direkte ind i mailboksen, som PDF.

Mere præcis tidsregistrering

Hvis timerne også skal registreres der dette også nemmere at styre igennem et registreringsprogram. Hvis der bliver lave mange opgaver i løbet af dagen, kan man højst sandsynlig ikke huske hvor lang tid man brugte, på de enkelte opgaver. Med et program ville du kunne registre tiden, hver gang du havde løst en opgave. Det gør at din tidsregistrering bliver mere præcis.

Styr på tid

Der vil automatisk komme en oversigt over brugt tid og hvad den bliver brugt på, i virksomheden, når registreringerne kommer ind.