Mobiltelefoni er blevet utrolig billigt, og det ene teleselskab efter det andet, står i kø for at tilbyde deres tjenester til de laveste priser. Det er naturligvis noget, der kommer også forbrugere til til gavn, hvilket stor konkurrence på et marked stort set altid vil gøre. Men selvom mobiltelefoni er blevet meget billigt, er der stadig god mulighed for at spare mange penge, hvis du kigger dig lidt for.

Herunder kan du finde fem gode råd, der er værd at følge, hvis du gerne vil spare lidt penge på din regning. For det kan godt være at du tænker, at det kun er 50-100 kroners forskel om måneden, men på et år bliver det til mange penge.

Lad vær med at betale for mere end du bruger

Der er stort set ikke nogen der afregner deres abonnement i forbrug. I stedet køber de pakker, hvor der er x antal minutter, sms’er og GB data inkluderet. Det er dog de færreste der rent faktisk bruger det de betaler for. Det kan derfor ofte betale sig, at kigge sig forbrug lidt efter i sømmene og vælge udfra den data man har.

Sammenlign abonnementer

Du kan sammenligne abonnemnter ved at sidde og kigge på de forskellige teleselskabers hjemmeside, men hvis du bruger en tjeneste som Teleprisguide.dk får du et bedre overblik, da de sammenligner en masse abonnementstyper for dig og dermed giver et bedre overblik.

Undgå betalingsgebyr

Det er forskelligt hvad det koster at modtage en regning og ikke mindst at betale den. Vælg dem med det laveste gebyr, da dette også kan være med til at kanibalisere den besparelse du ellers havde fundet frem til.

Saml’ flere abonnementer

Der er mange der giver samle rabatter, hvis du eksempelvis samler bredbånd eller mobilt bredbånd sammen med dit mobilabonenment. Hvis du alligevel skal have begge dele, kan det ofte betale sig at have dette samme sted.

Vælg “internet selskaber” 

Hvis et teleselskab har butikker og sælger deres tjenester i fysiske butikker, er der store udgifter forbundet med dette. Dem der betaler disse udgifter, er naturligvis forbrugerne, hvilket også er grunden til de billigste selskaber er dem der er rent internetbaseret. Et eksempelvis på dette er Oister – Se aktuelle tilbud og priser på taletid hos Oister