Synes du også det er træls når man har sin egen parkeringsplads, men der er nogen der har taget den? Må vi introducere dig til en automatisk parkeringsbom, der holder styr på din parkeringsplads så kun du, eller dem du holder af, kan bruge den. Tag kontrollen tilbage over din parkeringsplads med denne smarte opfindelse, hvor du kan opsætte din egen parkeringsbarriere. Parklio kommer med en app, sensorer, 9 tons belastningsydeevne, solcellepanel, genopladeligt li-ion batteri og almindelig strømforsyning. Så læs videre her, og bliv klogere på hvad automatiske, fleksible og manuelle parkeringsbarrierer kan gøre for dig.

Automatisk bom

Parklio er en automatisk parkeringsbom. Det er en smartphone-styret parkeringsbarriere som gør at brugerne kan dele nøgle og beskytte parkeringspladsen. Det eneste du skal gøre er at fastgøre den til jorden for dermed at have en reserveret parkeringsplads. Du kan også hente en app der muliggør at dele din parkeringsplads med andre.

Sensorer

Du kan købe en automatisk parkeringsbom med sensorer, hvilket er meget smart. De registrerer køretøjets afgange og lukkes automatisk. Så skal du ikke bekymre dig om noget i dit brug af produktet.

9 tons belastning

Markedets bedste produkter kan klare helt op til 9 tons belastning. Parklio har en base af galvaniseret stål og pulverlakerede komponenter. Ydermere har den et hærværksikret design.  Den kan også modstå alle forskellige slags vejrforhold.

Energiforsyning

Parklio er udstyret med genopladelige li-ion-batterier der holder op til 6 måneder på en opladning. Ud over batteriet kan den sættes til strømforsyning med 90V-250V AC. Der er også installeret solcellepanel. Der er altså flere ting at vælge imellem.

Ift. solcellerne så virker de hele året, også den mørke vintertid. Du kan følge med i batteritilstanden på appen eller betjene bommen manuelt med nøgle.