Hvad vil det sige at være en gamer? Gamere og gaming kan være rigtig svært at definere også fordi at mange har et særligt billede af hvad en gamer er, hvilke spil der skal spilles for at det er decideret gaming og ikke bare en der spiller af rent tidsfordriv.

Både gaming og gamere har i sig selv en meget bred definitionsform, fordi mange vil sikkert mene at ’gamere’ er så firkantet og klart et begreb at de vil være indehaver af flere af de produkter som gamingmagasinet.dk har lavet om alt fra computer, headset og gamerstol, men nogle er faktisk så simple gamere at de bare lægger sig i sengen med en bærbar der lige kan trække deres spil også klare de sig med det; dog bør det siges at det vil være sundere for dem at læse lidt om det anmeldte udstyr.

Blandede typer

Men hvilke typer finder man så i de bredde gaming communities? Det er her det bliver ganske interessant for selvom man har et meget skarpt billede af chipsposer, hoodies og nogle dåser energidrik; hvad man kan sige står i skarpt kontrast til de der har daglige besøg til fitnesscentre eller som har levet det meste af deres liv udenfor gamingens verden.

Her er det sjove netop at man kan finde ældre og fitnessfolk der elsker at sætte sig ved skærmen og nyde et eventyr eller et par runder med en maskinriffel, og nogle nyder det endda så meget at de smækker et kamera på og gør sig til det man kalder en streamer, hvor de har deres eget lille fællesskab omrammet af dem der gamer et eller andet.

Og dette har mange fordele fordi de yngste i fællesskabet kan bruge dette til at lære sprog eller høre på folk med den erfaring de senere vil få, hvilket er winwin, ik’?