Har du hørt om fotostater før? I denne artikel vil vi både snakke lidt mere om, hvad fotostater er for noget, og hvorfor det er en god ide at benytte det som en del af din boligindretning.

Hvad er fotostater?

En fotostat er et ord for et stort billede, som du hænger op på din væg. Fotostater kan variere lidt I størrelsen, men det er som regel nogle meget store billede vi snakker om – ofte fylder det hele væggen!

Dette har sine fordele, da det er en oplagt måde, hvorpå du kan pifte boligindretningen lidt op. Hvis du for eksempel føler, at det er en smule bart inde i din stue, så er det en oplagt måde, hvorpå du lige kan give lidt liv til den. Det kan være meget flot at have et fotostat hængende og fylde på den ene væg, hvis du generelt bruger mere afdæmpede farver og toner i din boligindretning.

Bestil den på nettet

Hvis du gerne vil have et fotostat eller flere, så er det en god ide at kigge efter dem på nettet. Her er det ofte meget nemt at finde frem til, og du vil hurtigt opdage, at du har et ganske stort udvalg af fotostater at vælge imellem.

Det er en god ide, hvis du lige tager mål af din væg og regner ud, præcis hvor stor din fotostat skal være, før du bestiller den. Ofte skal man særbestille de fotostater, man skal have fat i. Og på den måde er man helt sikker på, at det faktisk passer til ens væg! Det ville være irriterende, hvis man ender med at bestille noget hjem, som enten er for stort eller for lille til væggen. Det kan hurtigt se tosset ud.

Det er samtidig ganske billigt at købe sine fotostater på nettet.