Hvis du lige har fået en baby, så har du sikkert også tænkt over, hvad det koster og kræver at holde baby, ikke mindst en barnevogn kan være dyr i anskaffelse, specielt hvis det skal være en i et godt mærke.

Men hvorfor overhovedet betale i dyre domme for en helt ny barnevogn? Med al sandsynlighed kommer vognen absolut ikke til at blive slidt – i og med at barnet vokser fra den inden den bliver for gammel.

En barnevogn på udsalg vil i reglen være et udtryk for at det enten er en gammel model eller en farve der ikke er specielt attraktiv, men hvis disse ting alligevel ikke betyder noget for dig, hvorfor så ikke spare undervejs.

Selvom du køber på udsalg, er du absolut lige så godt sikret som forbruger, som hvis du ikke gjorde.

Der kan være meget at spare ved at købe brugt

Derfor kan det være en rigtig god forretning for dig at sælge din gamle barnevogn, men også for nybagte småbørnsforældre at købe en barnevogn brugt, fordi den typisk koster en beskeden procentdel af en ny barnevogns pris.

Hvis du vælger at købe brugt er der dog en del ting du lige skal holde styr på inden du slår til, er vognen ren og pæn? Er der misfarvninger eller mug inden i? Passer vognen til barnet? Virker bremser og selve stellet?

Ud over de faste ting, så er der spørgsmålet om hvor meget – om noget – tilbehør der følger med vognen, som du netop ikke vidste du ville få brug for med tiden, det er først, når du står i situationen, at du finder ud af, at du mangler det.

Derfor kan det stadig være en fordel at købe barnevogne på udsalg, for mere inspiration, se her – https://barnevogne-udsalg.dk/.