Lige meget om din entré bare trænger til en opfriskning, eller du skal indrette rummet helt fra starten af, så er der nogle ting, som du aldrig må mangle. De ting er nødvendige for, at rummet føles og fungerer som en entré.

 

Entréen er det første rum, som møder både dig selv, din familie og dine gæster. Derfor er det vigtigt, at det bliver indrettet ordentligt. Herunder kan du læse, hvilke to ting det er, at din entré aldrig må mange.

 

Der skal være plads til jakkerne

Når man kommer hjem uanset, hvor man har været henne, så er det i entréen, at man tager sin jakke af. Det er vigtigt, at man husker på dette i sin indretning af rummet. Man kan nemlig ikke have en entré uden at have en knagerække også.

 

En knagerække kan man få i mange forskellige størrelser, farver og i forskelligt design. Det betyder også, at man ikke behøver at gå på kompromis med ens egen stil, når man skal vælge noget at hænge op på væggen til jakkerne. Hvalsøe Design har et stort udvalg af knagerækker, så blandt deres sortiment finder du helt sikkert din næste knagerække.

 

Glem ikke skoene

Når man skal indrette sin entré, så kan man nemt glemme, at der også skal laves plads til skoene. Mange tænker, at dem kan man bare sætte på gulvet, men det skaber en meget rodet og ustruktureret entré. Både du og dine gæster vil helt sikkert kun blive træt af at skulle træde hen over en masse sko for overhovedet at komme ordentligt ind i dit hus.

 

Ved at købe et reolsystem eller et skab med plads til skoene, så får du pludselig en pæn og ryddet entré, så det må du ikke mangle.