Flere og flere virksomheder investerer i en frokostordning eller en kantine – og det er med god grund. Foruden at motivere de ansatte, så er der også en lang række andre fordele ved madordninger på jobbet. Vil du vide mere om, hvordan en kantine eller en frokostordning kan gavne din virksomhed? Så læs med videre.
Etablér en kantine i virksomheden
Hvis du godt kunne tænke dig at opsætte en kantine i din virksomhed, så får du her 5 tips til at stable en kantine på benene:
- Der skal købe køkkenudstyr.
- Der skal ansættes køkkenpersonale.
- Der skal investeres i ordentligt køkkenudstyr såsom en japansk kniv, gryder og inventar.
- Du skal finde ud af, hvor råvarerne skal komme fra.
- Undersøg hvor kantinen skal være beliggende?
En kantine er dyr i drift, og det er derfor vigtigt, at du undersøger, hvorvidt der er plads til udgifterne i budgettet.
Bestil en frokostordning udefra
Rigtig mange virksomheder foretrækker at bestille en frokostordning udefra fremfor at investere i en kantine, netop fordi priserne efterhånden er nede i et prisleje, hvor alle kan være med. Desuden er mulighederne mange, når det gælder frokostordninger – og det kan tilpasses lige netop til din virksomhed.
Ønsker du for eksempel at give din virksomhed en sundere profil, så overvej da en firmafrugtordning. Denne ordning kan også benyttes, hvis du har en kantine i virksomheden og mangler friske grøntsager dertil.
Fordelene ved en madordning er mange
Der er god grund til, at langt de fleste virksomheder sørger for frokosten til de ansatte. Her er nogle af fordelene:
- Der er mange, der tit ”glemmer” madpakken derhjemme eller er træt af at spise den samme rugbrødsmad dag efter dag, så en madordning giver dem noget at se frem til.
- De ansatte får en varieret og mættende kost, hvilket øger medarbejdernes sundhed.
- En god frokost giver medarbejderne ny energi og øger arbejdsmoralen.