Er du også træt af, at sommeren er ved at nå sin ende? Føler du ikke, at du har fået det fulde ud af varmen? Men kæmper vejret lidt imod de sommerplaner, du ikke nåede? Så er en idé at tage på ferie væk fra Danmark. Opsøg sol og varme et andet sted. Men hvor skal du tage hen?

Badeferie i Europa

Er du typen, der er vild med bare at kunne læne dig tilbage og nyde solen? Trænger du til en ferie, hvor du ikke skal tænke på en hel masse. Med en charterrejse til et varmt sted i Europa, kan du være sikker på, at stort set alt er planlagt for dig på forhånd. Sæt dig ved computeren og led efter et sted, du synes ser indbydende og lækkert ud. Så er det bare med at få bestilt rejsen og pakket kufferten. Efter sådan en uge, vil du helt sikkert komme hjem med fornyet energi.

Safari i Tanzania

Vil du gerne opleve noget mere end blot at lægge ved poolen i en uge? Hvis du kan lide, at der sker noget på din rejse og gerne noget, du sent glemmer, så tag på safari i Tanzania. Her får du mulighed for at se de smukkeste solnedgange, et af verdens største naturreservater og mærke det tropiske klima. På sådan en tur får du virkelig mulighed for at fordybe dig og få nogle oplevelser med hjem, som vil være plantet i din hukommelse for evigt.

Varm storbyferie

Kan du bedre lide storby, shopping, museer og seværdigheder, kan du tage på en tur til en stat i USA med varmt vejr, så du kombinerer sommer med alt det, du godt kan lide. Specielt hvis ikke du har været i USA før, vil dette også være noget af en oplevelse.