Har I overvejet at arrangere noget for jeres medarbejdere? Gang på gang viser undersøgelser, hvordan trivslen på arbejdspladsen virkelig har indflydelse på effektiviteten og den generelle medarbejdertilfredshed. Det er vigtigt, at jeres ansatte arbejder godt sammen, men der er også andre ting, der har noget at sige her. Ved du for eksempel, hvordan jeres medarbejdere arbejder sammen, når de pludselig ikke længere befinder sig i deres komfortzone?

Hvis I overvejer at planlægge et firmaevent med teambuilding, kan I se, hvordan medarbejderne samarbejder, når de bliver udsat for situationer, der er lidt anderledes end dem, de er vant til. Det behøver ikke altid handle om at være udendørs og skulle være friluftsmennesker, som nogle hurtigt associerer teambuilding med – der er en lang række andre måder at gøre det på, som I vil kunne se på hjemmesiden, hvor en række forskellige firmaevents er foreslået.

Find forskellige eventcentre

Der er forskellige centre rundt i landet, der også tilbyder forskellige former for firmaarrangementer. Det gælder alt fra bowling til gokart eller paintball. I kan måske lufte tanken for jeres medarbejdere, som så kan være med til at beslutte, om ikke de kunne tænke sig at bruge en halv eller hel dag på noget, der ikke er helt som den almindelige arbejdsdag ellers ser ud. Læs mere her.

Ved at lade medarbejderne lære hinanden at kende i situationer, der ikke ligner arbejdssituationen, vil I se, hvordan den enkelte har forskellige løsningsstrategier eller måder at håndtere stressede situationer på, og det er kompetencer, der er enormt brugbare i arbejdssammenhæng – det handler bare om, at man bliver i stand til at koble de to ting sammen. I kan finde de forskellige eventcentre på hjemmesiden, der har samlet dem, så I let kan skabe jer overblik og finde det arrangement, der ville give bedst mening for jer, både i forhold til indhold og geografi.