Det er altid dejligt at rejse – og særligt når man kan være sin egen herre og helt selv bestemme, hvordan dagene skal bruges. En god og billig måde at give sig selv et ekstra skud frihed på ferien er ved at leje en bil, så man er uafhængig af afgangstider og andet ved offentlig transport.

Går din tur til Malaga eller andre områder i det spanske, kan du med fordel leje en bil i Malaga Lufthavn.

Dansk biludlejning i Malaga Lufthavn

Der findes masser af udlejningsfirmaer i lufthavnen i Malaga, men med mindre du er spansktalende og kender landet, mentaliteten og måden at forhandle på rigtig godt, kan det være en fordel at gå efter et af de danske udlejningsfirmaer. På den måde er du sikker på, at både du og udlejningsselskabet ved, hvad I taler om, og hvad der menes. Dertil kommer, at du har en dansktalende kontakt, der kan hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude, og du kommer ud for en skade på bilen – eller sidder med en bil, der af den ene eller anden grund ikke fungerer, som den skal.

Ekstra tips når du lejer bil

Når du skal leje en bil i fx Spanien og ved, at du vil kunne køre så meget – og så langt, som du orker, er det altid en god ide at tjekke:

  • Er der fri kilometer med i prisen
  • Hvis ikke, hvad koster hver kørt km i så fald
  • Er der aldersbegrænsninger på, hvem der må køre
  • Er der gebyrer ved krydsning af regioner

Undersøg markedet hjemmefra

Det er ligeledes en god ide at ringe til et af de firmaer, der tilbyder dansk biludlejning i Malaga Lufthavn, inden afrejse, så du er sikker på, at der står en bil klar til dig.