Det fede ved en backpacker rejse er, at du kan gå på opdagelse i verden med kun dine allervigtigste ting og udstyr samlet i én rygsæk, og du kan komme forholdsvist langt for få penge. Det kan godt være hårdt at rejse rundt som backpacker, men på den måde får du den mest autentiske rejseoplevelse. Og dét er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Du kan faktisk rejse rundt i hele verden med bare din rygsæk. Så hvor skal du starte? Hos Adventuredk kan du sammensætte alle dine rejsedrømme til ét backpackereventyr, der både indeholder kultur, byliv og natur.

Hvordan du blander dit valg af rejsedestinationer og aktiviteter, er helt op til dig. Bliv blæst bagover af det mest berømte tempel Angkor Wat i Cambodja, udforsk junglelivet i Ecuador, dyk med havskildpadder på Maldiverne, fang bølgerne med et surfbræt i Australien, bestig Kilimanjaro i Tanzania eller tag på trekking ved Grand Canyon i USA.

Du behøver ikke, at tage på backpacker rejse alene. Der kan være mange fordele ved at bestille rejsen, og de oplevelser du ikke vil gå glip af, på forhånd sammen med en gruppe. Du slipper for at bekymre dig om at planlægge praktiske ting som transport, overnatning og mad. Derudover kræver flere aktiviteter på en backpacker rejse (f.eks. trekking og dykning), at du overvinder både psykiske og fysiske grænser. Fællesskabet og sammenholdet på en grupperejse kan for mange være netop det, der skal til for at overvinde disse grænser.

Som du måske har fundet ud af, er der mange muligheder, når du rejser som backpacker, og der kan være stor forskel på vejrforhold og budget i forhold til det udstyr, du skal pakke i din rygsæk.

Adventuredk vejleder dig i, hvilket udstyr du har brug for, og hvordan du bedst pakker din rygsæk.

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvordan du skal sammensætte din backpacker rejse, så giver Adventuredk dig en masse backpacker inspiration.