Har du en medarbejder der har fødselsdag, jubilæum eller har du blot lyst til at vise dine medarbejdere hvor glad du er for deres indsats. Her kan du få lidt inspiration til hvad du kan give i firmagave.

Den personlige gave

Tit og ofte er det mere tanken bag gaven end den reelle gave der gør en personlig gave til noget helt særligt. Her er det vigtigt at du sætter personen i centrum og kender personen nok til at vide hvad de ville kunne lide eller hvad de mangler. Et udgangspunkt kan være i noget de har nævnt en gang for længe siden, en intern joke de kan overføres i en gave eller noget specifikt som du ved de ville kunne bruge. Der er ikke blot betænksomhed i denne gave, men også et signal om at du ser din medarbejder og du gerne vil bruge den ekstra tide på at finde en gave særligt til dem.

Den praktiske gave

Denne type gave er muligvis den mest sikre gave at give sine medarbejdere i firmagave. Denne gave er god til hvis du skal give mange medarbejdere gaver på samme tid. Det ville tage for lang tid at finde en personlig gave til 50 medarbejdere. Derfor kan du med fordel købe en praktisk gave såsom et gavekort eller noget til kontoret. Her kan du også ofte få nogle gode tilbud når du køber mange af samme gave.

Den oplevelsesrige gave

Hvis du er i tvivl om hvilken gave du skal give, kunne denne type være den vej du skal gå. Den oplevelsesrige gave er nemlig middelvejen mellem den praktiske og den personlige. Dette kunne være et madlavningskursus, en tur til comedyshow eller blomsterbindingskursus. Denne gave er både god til den enkelte eller til flere, da du her med fordel også gøre dette til en fælles aktivitet på arbejdet og styrke sammenværet.