Hvis du er hesteejer, ved du også godt, at det ikke er en hobby – det er en livsstil. Derfor bliver stort set al din fritid formentlig også brugt ude ved din hest. For dig er det formentlig ligeså meget et familiemedlem som et kæledyr. Derfor er det også kun naturligt, at du ønsker det allerbedste for din hest.

Hvis din hest har en skade, eller hvis du bare gerne vil hjælpe den med at restituere hurtigere efter en skade, bør du overveje et Bemer dækken. Det er et dækken, der yder vaskulær terapi til din hest, så den lynhurtigt kan være på toppen igen. Du kan læse mere om dækkenet i det nedenstående samt ved at følge linket https://www.ditteyoung.dk/bemer/.

Derfor er et Bemer dækken noget helt særligt

Som hesteejer har du højest sandsynligt allerede flere dækkener på lager. Derfor virker det måske også overflødigt med endnu et dækken. Men et dækken fra Bemer er noget helt særligt. Det kan nemlig give din hest vaskulær terapi.

Den vaskulære terapi er helt sublim, hvis du har en skadet hest. Ligesådan er det også et fantastisk dækken, hvis du gerne vil optimere din hests muligheder for en hurtigere restitution. Derfor er det også et fremragende dækken til alle heste, der arbejder hårdt.

Mere om teknologien bag dækkenet

Et Bemer dækken skiller sig ud fra mængden af dækkener ved at udsende et Hertz signal. Det er netop dette signal, som din hest kan drage fordel af. Signalet har nemlig evnen til at stimulere din hests parasympatiske nervesystem og blodcirkulation.

Det giver dig en hest, der er fuldstændigt afslappet og med et forbedret fokus. Derudover optimerer det også transporten af både ilt, næringsstoffer og affaldsstoffer. Tilsammen optimerer det din hests restitution. På den måde kan din hest hurtigt være toppen igen efter en skade eller hård træning.

Juster dækkenet, så det passer til din hest

Heste kommer i alle størrelser. Det ved producenterne af Bemer dækkenet godt. Derfor kommer dækkenet også med flere justeringsmuligheder, så du kan tilpasse det til din hests højde og drøjde. Det er vigtigt, at du tilpasser dækkenet til din hest. Kun på den måde kan din hest få det ultimative udbytte af dækkenet og dets egenskaber.

Sådan anvender du dækkenet

Når nu et Bemer dækken har så mange egenskaber, er det let at tro, at dækkenet også er tilsvarende kompliceret at benytte. Men sådan forholder det sig heldigvis ikke. Tværtimod er dækkenet faktisk meget brugervenligt. Derfor behøves du ingen længere uddannelse inden for hestemassage eller lignende.

I stedet kan du blot give din hest dækkenet på, ligesom du ville give den ethvert andet dækken på. Herefter kan du justere på dækkenet, så det passer til din hest.

Når dækkenet sidder korrekt, skal du blot vælge det rette program til din hest. Dækkenet har nemlig flere programmer, som du kan vælge imellem. Herefter skal du blot trykke på startknappen, og så vil din hest modtage sin behandling.