Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du har undersøgt, hvordan batterier fungerer, eller hvad du skal se efter, når du vælger det bedste High Performance batteri, er du sandsynligvis begravet i information, hvoraf nogle er modstridende. Kort sagt er et batteri ligesom en sparegris. Hvis du bliver ved med at tappe strøm fra batteriet uden at putte noget tilbage, vil du ikke have mere tilbage til sidst. Og de nuværende krav til batteriets strømstyrke og mængderne at strøm er enorm. Tænk på alle de apparater vi har, som kræver strøm for at kunne fungere. Det er her batterierne kommer ind i billedet.

Do’s

Nogle ting man skal huske at gøre når man har med batterier at gøre er bl.a. at tænke over sin egen og andres sikkerhed. Hvis man har med store batterier at gøre, kan man blive udsat for en stor mængde strøm, hvis man ikke ved hvordan man skal håndtere det. Derfor er det vigtigt at du læser manualen der følger med, og at du ved de grundlæggende ting om batteriet. Hvis du har genopladelige batterier er det en god ide at genoplade dem med det samme lige efter at de er blevet brugt, så metallerne ikke blive sløve og mister deres strømledeevne.

Don’ts

Nogle ting du skal passe på med når du har med batterier at gøre er bl.a. at sørge for at der ikke er strøm tilsluttet til batteriet, når du f.eks. skal fjerne nogle kabler eller ledninger. Du kan risikere at få stød, og alt efter strømstyrken i batteriet kan det have store konsekvenser for dit helbred. Du skal heller ikke bare smide engangsbatterier ud, når du er færdig med at bruge dem. Indholdet af farlige stoffer kan skade naturen, og derfor er det vigtigt at det kommer på en losseplads, så metallet kan genbruges i industrien.