Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du skal opstarte din egen café, restaurant, bar eller en slags for restauration, kan der være mange ting, som er værd at sikre sig, at man har styr på både inden opstarten af det nye og spændende projekt samt i forbindelse med åbningen. Her kan du få nogle tips til, hvad du skal huske på at få styr på, inden du åbner din egen café, restaurant, bar eller lignende.

  • Anskaf grejet. Før du åbner din nye restauration, er det en god idé at du har 100 % styr på dit industrikøkken inventar, sådan at du kan lave det mad og drikke, som du ønsker at servere. Sørg for at alting fungerer lige som det skal, og øv dig også gerne i at lave de forskellige retter, som du sætter på menukortet.

  • Udvikl dit koncept. Dette er vigtigt at tænke grundigt over og besluttet, sådan at du kan lave det til et gennemgående tema i din restauration. Ønsker du for eksempel at servere lækker italiensk mad, en god og hyggelig kop kaffe eller smukke og farverige drinks?

  • Tænk over, hvem dine gæster bliver. En god tommelfingerregel er, at hvis du ønsker at tilfredsstille alle, kan du ikke tilfredsstille nogen Dette betyder altså, at du skal sørge for at udvælge en bestemt målgruppe, som du ønsker at servere maden og drikkevarerne for, og så gå 100 % ind på dette! Det kan nemlig være svært for eksempel at drive en 50 % kaffebar og 50 % mexicansk restaurant, hvorfor det er bedre at vælge én af delene og gøre dette 100 %.

  • Vær opmærksom på loven. Dette er særligt vigtigt, når du skal starte din egen café, restaurant eller bar op. Man skal nemlig have en alkoholbevilling, hvis man vil kunne servere alkohol for sine gæster, og det er også vigtigt at være obs på fødevarekontrollen.