Vil du gerne afholde et kursus i gode kursuslokaler, hvor du kan nyde den gode atmosfære? Så kan du heldigvis let finde gode, billige kursuslokaler online.

 

HOS NORUP 

Med hjælp fra gode studiekammerater, familie, naboer og venner startede Lisbeth Norup Lauridsen virksomheden i januar 2010. Tiden var præget af iværksætterånd og godt humør – en super dejlig tid at være en del af. Og det er da også fortsat det der kendetegner huset. Lisbeths dagligdag går med at være rådgiver og terapeut på stedet, samtidig med at have den daglige ledelse. 

Husets stemning er noget helt særligt 

Den er præget af det gode humør det blev bygget med. Og som det har i sit fundament. I huset værdsættes nemlig denne særlige stemning, en stemning de vil betegne som hygge. Det der særligt danske fænomen. Nå du møder op HOS NORUP vil du opleve et sted med liv, god stemning, rummelighed og dejlige mennesker. Huset føles som en mellemting mellem hjem og arbejde, her er hyggeligt at møde sine klienter. 

En cafe arbejdsplads til dig 

Selv corona stod ikke i vejen for Lisbeth Norups iværksætterånd. Cafe Hjerterum, en slags fredagsbar for husets besøgende kom til verden midt under pandemien og Lisbeth agter at holde flere af den slags arrangementer. Drømmen er lidt at skabe et slags netværksskab i stedet for medlemskab så man kunne støtte op om hinandens forretning. 

At gøre en forskel for Danmarks fremtid 

Lisbeth Norup er tidligere ansat ved politiet som politibetjent og til sidst som chef i Herlev for det kriminalpræventive arbejde. Med en forkærlighed for de unge blev hun en del af Camp True North. Camp True North har hun stadig hold i. Hver torsdag mødes de i huset HOS NORUP til et netværksmøde. Formålet med det hyggelige møde er at fastholde de unge i et godt og sundt netværk.