I takt med at sommeren nærmer sig, ændres garderoben til at bestå af flotte og farverige kjoler, badetøj og en masse smukke smykker. Hvis du mangler inspiration til din sommergarderobe, er det en god idé at tage udgangspunkt i en masse farver og mange flotte smykker. På denne måde bliver du for alvor ferieklar. Smykker fuldender ethvert outfit, og især om sommeren kan de gøre din stil helt gennemført.

Design et håndlavet smykke med en helt særlig betydning

Hos guldsmeden Milayas har du mulighed for at få fremstillet håndlavede smykker, der passer perfekt til din stil og smag. På denne måde kan du få et smykke med betydning, og som der samtidigt kun findes et eller ganske få eksemplarer af. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser, og på denne måde skal du ikke nøjes eller gå på kompromis.

Giv den perfekte gave til én, du holder af

Med sommeren følger også studentergilder, og hvis du kender en der bliver student i år, kender du med sikkerhed også én, der vil blive glad for et håndlavet smykke. På denne måde ved man, at der er lagt mange tanker bag netop denne gave, og den vil få en helt særlig betydning, for personen du giver den til. Derudover er det en oplagt gave til din kæreste, kone eller en anden du holder af.

Få hjælp eller design selv smykket fra bunden

Hos Milayas har de en stor passion for kreativitet og godt håndværk, og vil hjælpe dig til at designe det helt rette og perfekte smykke uanset lejligheden. Du kan enten stå med hele opgaven selv og gøre smykket helt unikt og dit eget, men du kan også få professionel hjælp af eksperter til at gøre smykket helt perfekt.

Giv dine gamle smykker nyt liv

Udover at du kan designe et smykke fra bunden, har du mulighed for at give dine gamle smykker et nyt liv. Det kan være, du har et smykke, du aldrig går med, eller at du har arvet et smykke, som du ønsker skal ændres. I disse tilfælde kan du få omsmeltet dit smykke og give det nyt liv, således at det bliver brugt og ikke bare ligger hjemme i skuffen.

Hvis du har interesse i at få lavet et helt særligt håndlavet smykke hos Milayas, kan du kigge forbi deres showroom og blive inspireret eller tage kontakt til dem.