Annonce. Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. 

Måske du længe havde drømt om at tage ud at rejse, og du havde også konkrete planer om at gøre det. Men så kom corona, og så blev alting forandret. Du har nu måske endt med faktisk at bruge de penge på alt muligt andet, så du ikke har samme opsparing, som du havde dengang. Dog ønsker du stadig at komme ud at rejse, og nu hvor alting ser lysere ud, vil du i gang med at spare op igen. Du kan dog hurtigt mærke, at det på ingen måde bliver en nem opgave, men du føler bare, at dig og din ven skal have denne tur sammen, så du skal have pengene.

Ekstra job

Det kan være, at du i en periode bør påtage dig et job mere, hvis du ellers ikke føler, at du kan spare så meget op af din nuværende indkomst. Det kan være, at du er på SU, og derfor kun har din SU og lidt penge fra et studiejob. Hvis du tilføjer et ekstra studiejob eller blot arbejder lidt flere timer på dit studiejob, kan du få sparet penge op.

Men det kan også være stressende at fokusere så meget på at arbejde, når du jo har et studie ved siden af, der er vigtigt at passe. Der findes forskellige lån, men lånene har også vilkår, og du siger ja til nogle ting, som du skal være sikker på.

Det bør ikke være sådan, at du bare tager lån, fordi du lige kan se, at du kan. Det skal heller ikke være en impuls handling, men det er noget, som du skal have reflekteret over grundigt, og det skal være sådan, at du er helt klar over, hvilke konsekvenser dette kan have for dig. Det er nemlig ikke bare gratis penge – det er et lån, der skal tilbagebetales.