Der findes mange forskellige måder at forkæle os selv på. Det kommer helt an på, hvad man godt kan lide, og hvad vi ser som forkælelse. Du kan også bruge ordene: at passe på sig selv. At passe på sig selv er godt at gøre altid, men det er særligt vigtigt at huske sig selv, når du kan mærke presset. Når du kan mærke sådan et pres, er det vigtigt at holde fast og ikke lade sig bukke under for det pres, der fylder for dig. Der er mange forskellige måder at passe på sig selv på, og vi vil her give et par bud på, hvad der kan være sundt for dig, dit sind og din krop.

Få en behandling

Der findes mange forskellige behandler, der får dig til at se indad og forstå dig selv på en bedre måde. Herved finder du ud af, hvordan du bedre kan passe på dig selv i fremtiden. Det giver dig mulighed for at forstå nogle mønstre, og du kan få alt den negativitet ud af din krop. Det vil lette dig, og det vil gøre dig klar på en fremtid, hvor du er bedre rystet til at passe på dig selv. Du kan få en Body All Mind behandling, der sørger for at lade din krop og dit sind arbejde sammen. Det løser forskellige problemer som du kan i kroppen som dårlig ryg eller migræne. Herved passer du altså på dig selv – læs mere her.

Tag pauser

En anden god idé, er at tage små pauser i løbet af dagen. Det kan godt være, at du sidder midt i en meget stressende situation, men det gør intet godt for dig at blive. Tag 10 minutter væk, hvor du sidder og slapper af. Du kan læse i en bog i de 10 minutter.