Det bør ikke være et tabu at have nogle fantasier uanset om de er af seksuel karakter eller indenfor bl.a. rollespil. Det er imidlertid sådan, at mange holder de oplysninger for sig selv, da man kan være nervøs for, hvordan netværket reagerer på, at man har sådanne fantaser eller drømme. For nogle er det en livsstil, der kommer til at fungere parallelt med ens almindelige og offentlige hverdagsliv. Uanset om man har modet til at fortælle om ens fantasier til andre, bør det ikke stoppe personer fra at turde udleve fantasierne, lysterne og de drømme man har.

Seksuelle fantasier

Der hersker stadigvæk et tabu omkring ens seksuelle fantasier, selvom det er blevet mere og mere normalt at udleve de seksuelle fantasier man har. Man kan bl.a. gennem swinger klubber udleve fantasier om at have sex med flere partnere eller andre partnere end ens egen partner. Der kan være mange måder at udleve fantasierne på, og for nogle vil det bare være noget man deler med ens egen partner. Det kan f.eks. være fantasier indenfor BDSM, hvor den ene part er dominerende og den anden part lader sig dominere som submissiv. Disse fantasier involverer ofte forskellige former for sexlegetøj såsom piske, penisringe, håndjern etc.

Særligt penisringe er mange glade for, da det er et legetøj, der gavner både manden og kvinden under samleje, og det kan være en fantastisk oplevelse. Når man har sådanne fantasier, handler det om at turde udleve dem, og ikke holde sig tilbage fordi man er bange for, hvad andre vil tænke om en, hvis de fik det at vide.

 

Drømmen om rollespil

Der er mange der udlever drømmen om at være i et rollespil. Der har de seneste år også været et øget fokus på emnet, hvorfor det kan virke mindre tabubelagt nu. Hold dig heller ikke tilbage for at være i et rollespil, da det kan være en god måde at vække dit indre barn på og slippe hverdagens stress og jag i en periode.