LED strips er utrolig smarte og nemme at sætte op, og de kan give din bolig et cool lys, som enten kan styres via kontakt, app, sensor eller timer. Læs med her for at lære mere om, hvordan du kan bruge LED strips.

LED strips med sensor

LED strips med sensor er særlig praktisk, hvis du har børn eller ikke ser så godt i mørke, og gerne vil have let belysning til når du skal op om natten. Du kan sætte LED strips i fodhøjde, så lyset ikke blænder, men stadig aktiveres, når du går forbi sensoren.

Bemærk, at LED strips med sensor kan være til gene, hvis du har dyr. Sensoren kan opfange din kat eller hund, når den går forbi om natten, og tænde.

LED strips til køkken eller badeværelse

LED strips kan også bruges i køkkenet eller på badeværelset til at skabe en god belysning. Det kan være praktisk under skabe eller bag spejle, så det giver en cool, moderne stemning. På badeværelset giver LED strips også et dejlig blødt aftenlys.

Du kan finde masser af muligheder for LED på LEDProff. Her kan du også blive inspireret til, hvordan du ellers kan bruge LED lys i hjemmet.

LED strips i skabe eller skuffer

LED strips er særlig smarte i skabe og skuffer, hvor det kan være svært at se indholdet. De vil give dig et diskret lys, så du nemmere kan se de forskellige ting, og kan også bruges i klædeskabe eller i entréer.

Du får mange muligheder med LED strips, og de kan være løsningen et hvilket som helst sted, du har problemer med at se. Du kan også sætte dem op i glasskabe, hvor de vil skabe en luksuriøs og flot effekt, når lyset skinner ned på indholdet.