Hvis du bor på en gård, og har masser af plads til diverse ting. Kunne det være dig, som har brug for lidt ekstra på væggene. Læs med her, og find ud af hvordan du kan indrette dit hjem med dine fritidsinteresser, som en del af dig.

5 gode råd til jagten på udstyret

Når man kigger ind i hjemmet, kan det for mange besøgende virke indbydende. De besøgende kan se/forestille sig hvem der bor i dit hus. Du har måske krondyrshoveder til at hænge på væggene. Det giver et udtryk af, at du interesserer dig for skoven og dens dyr.

  1. Hæng din jakke, samt det resterende jagtudstyr på et staffeli. Her får du udnyttet pladsen i huset, samt vist dine interesser.

  2. Hylder med geværremme. Giv huset et ekstra praj, ved hjælp af geværremme. Få fat i en plante og to geværremme. Så har du den fineste hylde, og hvem ved? Måske er der plads til flere af naturens farver på hylden.

  3. Jagt-bøger? Hvad skal du med dem? Få fat i et par stykker, og læg dem på stuebordet. Det giver den fineste ro, og så har du også lidt at kigge i om aftenen!

  4. Geværet som en del af indretningen? Når geværet ikke bliver brugt så hæng det i stuen. Minderne kommer frem, fra de jagter du har været med til. Du bliver med 100% sikkerhed glad for resultatet.

  5. Våbenskabe… Våbenskabe er også en god ide til indretning. Du kan fylde det op med alt dit udstyr.

Sæt i gang makker…

Der er mange ideer, og fordele for at gøre jagten en større del af dit liv. Du kan få det ligesom du vil have det, det er dit valg. Du kan få en masse ideer online, og se og finde produkter på sider som HuntersPoint webshop.