Forvandle et helt rum eller et helt hjem med bare få greb. Der er nemlig mange smarte ting man kan lave i sit hjem, uden at skulle købe nye møbler. Det kan du læse mere om her, og få gode ideer til hvordan du kan forvandle dit hjem på kort tid på et lavt budget. 

En væg kan udgøre hele forskellen

Mange tror at forvandling og vægge handler om at male et helt rum, men det behøver slet ikke være tilfældet. Man kan faktisk forvandle et helt rum, bare ved at ændre tekstur og farve på en enkelt vøg med indfarvet spartel, som man kan finde på https://www.nicetapet.dk/interioer/indfarvet-spartel.

Tekstur er nemlig blevet et nøglebegreb, når det kommer til indretning, og det er nemt at forvandle et helt rum med tekstur, der giver en helt særlig stemning. Når man maler generelt, så maler man nemlig på en glat overflade, men det giver et poleret udtryk. Hvis man vil have et råere og måske også lidt mere sjælfuldt udtryk, kan man med fordel bruge spartel maling og farvet spartelmasse, for at få en ny og lidt anderledes forandring. Farvet spartel kan nemlig udgøre en stor forskel i mange indretningssituationer.

Fra børneværelse til teenageværelse

Hvis man vil lave forvandlingen fra børneværelse til teenageværelse, er farvet spartel en særdeles smart løsning. Mange teenagere ønsker sig nemlig en total forvandling, når de skal udskifte børneværelset med noget, der passer lidt bedre til det individ de er i færd med at blive. Derfor kan man med fordel bruge indfarvet spartelmasse, som du kan finde på https://www.nicetapet.dk.

Med farvet spartel får du nemlig et helt nyt udtryk – ikke bare farvemæssigt, men også teksturmæssigt, det giver en følelse, som man kan bruge som inspiration, når man skal indrette resten af teenageværelset. Dermed kan du gå i gang med den helt store forvandling, uden et massivt budget.