Project Description

Går du og drømmer om hjemmebiografen og ikke har den fjerneste idé om hvordan du får lavet sådan en, så er et par tips her. Et rullegardin kan nemlig bruges om filmlærred, og er faktisk en af de bedste materialer at bruge til lærred, hvor du ønsker et knivskarpt billede. I følgende artikel vil du få oplysninger til at udforme den perfekte hjemmebiograf.

Et rullegardin, som bruges som filmlærred er den perfekte løsning hvis du ønsker en hjemmebiograf eller stor skærm til mødelokalet. Når lærred ikke er i brug, kan det rulles pænt op og skjules på elegant vis. Med denne mulighed behøver hjemmebiografen ikke fylde hele kælderen eller hele det ekstra værelse, da lærred let kan gemmes væk og trækkes frem. Der er selvfølgelig lidt omkostninger ved at lave en hjemmebiograf, hvor den tungeste omkostning er projekter. Her skal laves lidt research og finde den bedste løsning. Lærred kan købes ved Uniggardin her, hvor deres lærred er samlet med de bedste komponenter fra det markedsledende brand Berthin, det er kendt for deres høje kvalitet af filmlærred.

Hold dig ikke tilbage med drengedrømmen om hjemmebiografen, hvis det er fordi du tænker praktisk og økonomisk. Med muligheden for at rulle filmlærred op og stadig bruge rummet funktionelt, er den praktiske del på plads. Økonomien i en hjemmebiograf er ikke så stor, som mange tænker, og derfor anbefaler vi at springe ud i drømmen med det samme. En hjemmebiograf vil glæde hele familien og vil være et lækkert element at kunne fremvise til en herre eller dame aften.

5 tips til hjemmebiografen

  1. Research på projekter, og sørg for at den kan vise i en stor opløsning
  2. Køb et rullegardin, som er af høj kvalitet
  3. Indret rummet, så tingene let kan ryddes afvejen
  4. Bløde stole er et must
  5. Køb en popcornmaskine, for at fuldende stemningen

Bonustip: Find et rullegarin med motor, så du kan rulle lærred ned automatisk – det er blæret!