Er du træt af dit badeværelse, eller lever det ikke op til dine behov? Det er et stort arbejde at lave et helt nyt badeværelse, men til gengæld vil du være rigtig glad for det, når det engang er færdigt.

Hvis du overvejer at lave nyt badeværelse, får du her nogle tips til, hvad du bør tænke over.

Overvej dine behov og ønsker

Før du kan gå i gang med at designe og lave dit badeværelse, skal du vide, hvilke behov du egentlig har. Har du brug for en masse opbevaringsplads på dit nye badeværelse? Er det vigtigt for dig, at der er to håndvaske? Vil du gerne have en særlig slags bruseniche?

Hvis du tager udgangspunkt i dit nuværende badeværelse, kan du nemt vurdere, hvad det er, du savner, og hvad der fungerer godt.

Udvælg de rette materialer

Når du har fået en idé om, hvad dit badeværelse skal indeholde, kan du gå på jagt efter de helt rette materialer. Du skal finde ud af, hvordan alting skal se ud ned til mindste detalje. Det er altid værd at bruge god tid på, fordi du på den måde er sikker på, at du vil elske resultatet til sidst.

Selv når du skal udvælge sådan noget som et blandingsbatteri, kan det tage lang tid. Der findes så mange designs, farver, kvaliteter og mærker. Du skal finde et blandingsbatteri, der passer lige præcis ind i din stil og smag.

Hvis du bor på Frederiksberg eller i København, kan du besøge valdemarpetersen.dk og finde et udvalg af flotte blandingsbatterier.

Kontakt de nødvendige håndværkere

Hvis du gerne vil slippe for at bygge hele dit badeværelse selv, skal du huske at kontakte de nødvendige håndværkere. Det er altid en god idé at være tidligt ude med det, så du undgår, at der lige pludselig sker unødvendige forsinkelser. Hvor mange håndværkere du har brug for, afhænger fuldstændig af, hvor meget der skal laves på dit badeværelse.