Marmor er et rigtig smukt materiale, der kan pynte i din bolig i form af f.eks. gulve eller bordplader. Til gengæld er det også et sart materiale, der kræver, at du behandler det nænsomt og passer på det.

Når du skal gøre marmor rent, er det ikke nok bare at hive vand og sæbe frem. Men hvordan gør du det så?

Brug de rette rengøringsprodukter

Marmor er meget sart overfor syreholdige produkter såsom vin, citrusfrugter og nogle rengøringsprodukter. Derfor kan det efterlade nogle grimme pletter, hvis du spilder det.

Når du skal rengøre marmor, bør du ikke bruge en almindelig sæbe eller rengøringsprodukt. De fleste rengøringsprodukter indeholder nemlig syre, som kan ætse dit marmor og efterlade det med en mat overflade. De bedste resultater opnår du ved at bruge nogle produkter, der er specielt egnet til marmor.

Du kan nemlig finde nogle rengøringsprodukter til marmor, der sørger for ikke at efterlade nogle mærker.

Få hjælp til rengøring af dit marmor

Hvis ikke du har mod på at rengøre dit marmor selv, kan du få hjælp til det af professionelle. Når du gør det, er du sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Du slipper for selv at skulle bøvle med at finde de helt rette produkter og teknikker.

Du kan f.eks. finde hjælp til rengøring af marmor i København. Du kan være sikker på, at der bliver brugt nogle ordentlige og gode produkter, når du får det gjort af professionelle med en masse erfaring.

Rengør dit marmor jævnligt

Det gælder stort set ved alle overflader, men specielt ved marmor, er det vigtigt, at du rengør det jævnligt. På den måde undgår du jævnligt, at det hober sig for meget op. Det er kun sværere at rengøre dine marmoroverflader, hvis du udskyder det længe. I stedet bør du gøre det jævnligt, så du hele tiden kan holde det vedlige.