Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man skal have nyt gulv, er der mange forskellige ting man kan vælge mellem. Der er trægulv, stengulv og gulvtæppe. I denne tekst vil der blive fokuseret på trægulv, da det for sig selv er en del. Der findes virkelig mange slags trægulve, og derfor skal man også sætte sig godt ind i det før man vælger hvilken et man vil have. Trægulv er den mest populære typer af gulv til hjemmet, og det er der altså en grund til.

 

De forskellige typer af træ

Man laver trægulv af en masse forskellige typer træ. De forskellige typer træ kommer til at se forskellige ud, og derfor er det vigtigt at man sætter sig ind i, hvordan de forskellige ser ud før man køber. Hvis man vil have et lyst trægulv, skal man kigge på gulve af ask og birk. Mørke trægulv er oftest lavet af valnød eller kirsebærtræ. Mange gange vælger folk et trægulv, der ligger mellem lyst og mørk, og her er eg det populære valg. Det er et alsidigt gulv, der passer til alt. Trægulv eg er også kendt for at være meget stærkere, og derfor kan de altså holde til en masse forskellige ting. Det kan være smart at tænke over, hvis man har småbørn, der har svært ved at tage hensyn til gulvet.

 

Gulvets lukning

Der findes mange forskellige typer af trægulve i forhold til, hvordan de skal lukkes. Det er også noget man skal overveje, når man skal have gulve da det kan gøre det en mere eller mindre besværligt i forhold til, hvad man vælger. Hvis man vil have det rigtigt nemt, kan man få klikgulve som man kan klikke ind i hinanden. Det er en super smart løsning, der gør at man kan lægge et trægulv rigtigt hurtigt. Lukningen har indflydelse på, hvordan gulvet kommer til at se ud i sidste ende.