Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi kan godt alle sammen mærke, at vinteren nok snart dukker op. For nogen føles det som om, at den allerede er her, og vi ser os tit finde vinterjakken frem og overveje, om det allerede nu er tid til den. Mange af os har sikkert allerede haft den på en gang eller to. Men det er bedre allerede nu at komme i vinterjakken end at gå at fryse… selvom det er hårdt at indrømme, at sommeren virkelig er forbi og har været forbi længe nu. Til gengæld skal vi nu forberede os på vinteren, og der er naturligvis forskelle på, hvor godt forberedte vi skal være. Men det er aldrig dumt at være forberedt til, når sneen falder, og vejene pludselig er glatte, og der er is mange steder. Vi kan godt gøre os klar.

Saltspredere, så der ikke er glat

Saltspredere er nødvendige, når sneen falder, og det begynder at blive farligt at køre på vejene ellers. Du ved sikkert selv, hvor glat det kan blive på vejene, og det er farligt for enhver billist. Det er naturligvis vigtigt, at man passer på med farten, og at vi alle er mere opmærksomme på hinanden i trafikken. Vi skal tænke os om en ekstra gang, og vi skal alle kunne komme sikkert frem på arbejde og tilbage igen.

For dig, der skal gå eller cykle

Cykle på meget glatte veje kan være utroligt farligt, og i disse perioder er det særligt vigtigt, at du passer på dit eget hoved med en cykelhjelm. Du må gerne få dine venner og veninder til det også, fordi det kan være direkte livsfarligt at falde sådan og slå sit hoved ekstremt hårdt. Generelt er cykelhjelmen altid et godt værktøj til at passe på dig selv ude i trafikken. Men det er især vigtigt, når det er svært at cykle.