Du spørger måske, hvad er en palleramme, og hvordan adskiller den sig fra det, jeg i øjeblikket bruger? Så for at begynde denne ultimative guide er vi nødt til at forklare, hvad en palleramme er nøjagtigt! Pallerammer er en ny og effektiv erstatning for traditionelle trækasser. Konstrueret fra fire til seks træplader med metalliske hængsler i hvert hjørne for at holde pladerne sammen.

Pallerammen fungerer som en erstatning for de klassiske trækasser. Denne moderne måde at transportere varer mere effektivt på kan være yderst fordelagtig for din virksomhed.

Hængslerne tillader, at pallerammen kan slås sammen, når den ikke er i brug.

Fordelene ved pallerammer

Det fine med pallerammer er, at de er superfleksible i konstruktion, hvilket har gjort det muligt for pallerammerne at skille sig ud fra andre alternative opbevaringsløsninger. Deres konstruktion sikrer, at de kan tilpasses til forskellige højder og størrelser. Hvilket kan være perfekt til dine forretningsbehov! Der er fire standardfremstillingshøjder: 100 mm, 200 mm, 300 mm, 400 mm. Denne række højder betyder, at det er muligt at sammenligne hver enkelt pakke med deres indhold. Det mest almindelige materiale til pallerammer er blødt træ, der giver den nødvendige kvalitet.

Hvad bruges de til?

Enkelt bruges pallerammer til at beskytte dine produkter, mens du er i en palle. De giver lettere transport af pallen og kan tillade, at flere produkter opbevares.

På grund af deres unikke design kan træpallerammer være et godt værktøj til at spare plads, både i lagre og under transport af gods. Ved at bruge rammer vil du også kunne stable din træpalle mere effektivt uden at bekymre dig om at beskadige din last.

Den ekstra beskyttelse, der tilbydes af pallerammer, er ikke kun en anden måde at forhindre skader, det kan også gøre opbevaringen mere effektiv. Da de let er sammenfoldelige, optager pallerammer ikke nogen ekstra plads, mens de ikke er i brug.