Skal i til at finde et lokale til jeres fest? Der er et hav af muligheder, og forskellige slags lokaler at vælge. I kan vælge at holde jeres fest på en restaurant eller måske i et forsamlingshus, det er helt op til jer. Det er vigtigt at jeres selskabslokale passer til jeres arrangement. Det er vigtigt at festens art er på spil, det kan være et svendegilde, et bryllup eller noget helt tredje.

Få styr på gæsterne

Der er rigtig vigtigt at have klargjort, antallet af gæster som i ønsker at invitere. Ønsker du over 40-60 mennesker, skal du nok ikke overveje en kro, men et forsamlingshus, en restaurant ville nemlig også være en dum ide, det er sjældent de har nok plads. Der er lidt forskellige fordele og ulemper ved de forskellige lokaler, og det lister vi lige op.

Hyggeligt hotel?

Ønsker du at have en festlig stund, kan et charmerende hotel være lige noget for dig. Om det så er familiefest, barnedåb eller noget i den stil, så er der rig mulighed for at gøre det på et hotel. Ønsker du et sted hvor i kan være tæt på hinanden, og have faciliteter for de små i nærheden? Så er et hotel oplagt. De har stor erfaring med at yde en service for større mængder. Book selskabslokaler i Ringsted med servering, det kan du gøre, og få en top service. I Ringsted har de masser af muligheder, indenfor service branchen.

Forsamlingshus er det noget for jer?

Forsamlingshuset danner en solid ramme for festen. Det er ideelt for alle slags fester, da det bare handler om hvor mange der skal være, og måske i har et lokalt forsamlingshus. Der er altid store rummelige lokaler, og hjælp til planlægning af traditionelle fester med hygge og god plads.

Dog gælder det ofte at man selv skal stå for borddækningen, alt fra stoleplacering til servietter og servering. I kan slappe af på dagen, så længe i har nogle til at servere maden, typisk kan køkkenet lave mad. Men hyr gerne 3-4 personer som kan hjælpe med opvask og lign.