Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Terrazzo gulv består af cement og marmorskærver, mange bruger det på badeværelser. Det er en billig og nem løsning, og der skal ikke bruges ret mange penge på det. Det koster kun omkring de 100,- pr kvadratmeter. Terrazzo gulv bliver støbt, og det kræver et større areal, og at det er jævnt. For at dit terrazzo gulv kommer til at se pænt ud, kræver det en slibning. En slibning vil sige at der bliver brugt en vinkelsliber med diamantskive, som man starter med og derefter med en gummiskive, for det pæne udseende.

Tør eller vådslibning hvad er pænest?

Tørslibning støver helt vildt, man råder til vådslibning, da det også giver et pænere udseende. Med en vådslibning opnår du en flot blank overflade. Der bliver poleret på gulvet og der bliver brugt sæbespåner, så der kan ikke undgås at det bliver ret glat. Derfor er der jo selvfølgelig altid ulemper og fordele ved de forskellige metoder, forhør dig ved din nærmeste gulvslibnings firma. Internettet kan også altid bruges ved vejledning, men det bedste er at kontakte dit lokale gulvslibningsfirma. Priserne afhænger også af hvilket gulv du vil have, for der er behov for flere maskiner til nogle af slibningsmetoderne.

Priser på terrazzogulvet og slibningen

Hos Jysk Gulv – polering og slibning af terazzo gulv sørger de for slibning. Der er stor fokus på vejledning omkring gulvet, og hvordan det hele klares. Gulvet kan trænge til slibning engang imellem, for at få en opfriskning. Der bliver fuldført arbejde af fagfolk, som bruger nye maskiner. Hovedsaligt koster det 100 kr for grundopsætningen af gulvet pr kvadratmeter. Men hvis det skal slibes, er det op til areal og mængden. Det er noget du er velkommen til at skrive til Jysk Gulv om, for den vejledende pris og generelle pris er op til medarbejderne ved Jysk Gulv.