Børn bruger rigtig mange timer om dagen på leg og spil. Det er den måde, de lærer på, og den måde de udvikler dem selv på. Helt afgørende for deres udvikling er, at de har den frihed og tryghed, de har brug for, uden at de skal være begrænsede af deres omgivelser. Det er selvfølgelig dit job som forælder at skabe de bedste rammer for dit barn. En del af det er også at iklæde dem sikre og komfortable hjemmesko, der giver dem plads til at kunne kravle og løbe rundt uden at glide, men derimod med stor bevægelsesfrihed. Med et par petit nord hjemmesko giver du dit barn de bedste forudsætninger for at lege ubegrænset og frit.

Hjemmesko uden kemiske stoffer

Frem for alt er det altid vigtigt, at du kigger efter tøj og sko til dit barn, som er uden farlige kemiske stoffer, der potentielt kan skade dit barns sundhed. Hjemmesko fra petit nord er produceret netop uden kemi, og det gør, at du bekymringsfrit kan lade dit barn lege i mange timer med de naturlige hjemmesko på. Desuden er skoens indersål lavet i 100% nedbrydeligt og kromfrit vegetabilsk læder.

Hjemmesko i naturlige farver

Køber du et par petit nord hjemmesko, får du et par sko i et flot og gennemført design. Alle hjemmeskoene er også produceret med en nem åbne/lukke-funktion i velcro eller elastik, der gør det muligt, at dit barn også selv kan iføre sig skoen, når han eller hun er gammel nok. Hjemmeskoen fås i flotte naturlige farver, der både passer til ham og hende – så kan skoen også gå videre til næste tumling i rækken. De små hjemmesko fås både i flot læder, men også i lækkert ruskind. Det er nemlig materialer, som ikke lukker dit barns fødder inde, men derimod giver dem den største bevægelighed og bedste komfort.