Babyshower er en tradition hvor man fejre, at familien skal udvides. Man afholder babyshower på forskellige måder. Nogle afholder babyshower for deres tætte medmennesker, og andre afholder det for både tætte og bekendte. Det er individuelt hvordan man ønsker, at det skal afholdes. Når man skal til babyshower, er det vigtigt at man fejre både den gravide og baby så godt man kan. I mange tilfælde, er det den gravides veninder som afholder festen. Når man afholder et babyshower for nogen, skal man have styr på mange praktiske ting Bl.a. gaver, pynt og maden. Det er vigtigt at tage den gravide kvindes behov i betragtning og at få hende til at føle sig speciel og værdsat.

Find den rigtige gave

Når du skal til babyshower er det en god idé at tage en gave med til den kommende baby, det gør man også for at støtte den gravide. En gave skal vælges med omhu, da den gravide højst sandsynligt har meget af det i forvejen, eller får det i gave. For at finde den rette babyshower gave burde du snakke med de andre gæster om deres valg af gaver. Du burde købe din gave et sted som kan tilbyde dig, lige hvad den gravide skulle have lyst til eller behov for.

En god gave kunne være fx noget personligt eller noget praktisk, som babyen kommer til, at kunne få glæde af senere hen.

Nyd dagen og et godt selskab

Husk at babyshower er en festdag, hvor der skal hygges og en dag hvor den gravide skal værdsættes. Den gravide har højst sandsynligt døjet med en masse problemer med graviditeten. Derfor er det rart for den gravide, at få den støtte og den hygge som er tilstede ved et babyshower. Husk at nyd dagen sammen med de andre gæster, og værn omkring den gravide kvinde.