Tiden er inde til, at du skal kigge indad. Du har måske prøvet et par småjobs rundt omkring, men det har aldrig rigtigt fanget din interesse. Der har manglet noget. Du er glad for at være aktiv og bruge dine hænder. Du er glad for at hjælpe andre mennesker til at finde frem til noget, som de ikke selv kan sætte ord på og til at maksimere deres velvære. Er du enig i filosofien om, at mennesker er i en livslang og konstant forandring og udvikling, og vil du dykke ned i dette emne? Kan du se dig selv i ovenstående? Vi har uddannelsen til dig, der kun vil gøre noget godt for dig selv, men du ønsker at gavne andre mennesker med din ekspertise.

Body All Mind uddannelse som kropsterapeut

Ekspertisen kommer ikke af sig selv. Hos Body All Mind kan du vælge mellem forskellige uddannelser, der har fokus på holisme og velvære. Du kan ende i et arbejde, hvor du hjælper mennesker med at opnå en større selvindsigt. Men inden du kan hjælpe andre, skal du selvfølgelig først selv opnå kompetencerne til dette. Body All Mind er en seriøs uddannelse til dig, der er klar på at udfordre dig selv.

Body All Mind tilbyder efteruddannelser til dig, der er klar på at videreudvikle dig i samme retning og filosofi. Du kan altså blive endnu dygtigere på dette område efter den 2 års uddannelse, og du kan være helt sikker på, at dine klienter vil sætte pris på din hjælp og ekspertise. Når du er færdig med den 2 årige uddannelse, kommer du ud på et eftertragtet marked i et samfund, der har brug for og efterspørger at komme i kontakt med sig selv, hvilket udannede kropsterapeuter som dig kan hjælpe dem med. Med en uddannelse som denne, får du et spændende arbejdsliv.