Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan nogle gange være svært at finde plads til ens tøj og sko, hvis man ikke er systematisk, når man skal indrette ens garderobe. Selvom det kan være rigtig træls, er der dog stadig håb, da man kan få stor gavn af bestemte elementer, som man være med til at give mere plads i ens garderobe.

Et skostativ kan være vejen frem

Hvis man gerne vil undgå at rode for meget i ens garderobe, kan det være en god ide at anskaffe sig et skostativ, som kan være med til at give mere plads i hjemmet. Med et skostativ er der mulighed for, at man kan opbevare ens sko på den helt rigtige måde, så de heller ikke stå oveni hinanden.

Husk at rydde ud

Hvis man gerne vil være sikker på, at man har plads i ens garderobe, skal man huske at rydde ud i ens tøj, da det kan være med til at give mere plads. Dermed kommer der også mere plads til ens nye tøj, hvis man er ekstra glad for at shoppe.

Lad skoene stå uden for

Hvis man bor i en lejlighed, kan det være en god ide, hvis man kan lade sine sko stå uden for, da man dermed slipper for at bruge plads på det indendørs.

Overtøjet skal hænges op

Hvis man gerne vil have mere plads, kan det være en god ide at hænge ens overtøj op, så det ikke ender med at ligge og flyde rundt i ens hjem, da det kan være med til at tage plads i hjemmet.

Indret din garderobe fra start

Hvis man har meget tøj og mange sko, kan det være en god ide, hvis man indretter ens garderobe fra start, så man ikke skal til at gøre det, når man allerede har fået sat tøj og sko ind. Dermed undgår man også en masse bøvl, da indretningen af garderoben kan give mere plads på sigt.