Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan nogle gange være svært at passe på ens iPhone, da der nogle gange ikke skal så meget til, før den går i stykker. Der er dog nogle områder, hvor man kan gøre en større indsats, så man er sikker på, at den kan holde længere tid, så man ikke skal ud og bruge for mange penge på en ny iPhone.

Lad den blive i lommen

Hvis man gerne vil være sikker på, at man ikke taber sin iPhone, så den ikke går i stykker, kan det være en god ide, hvis man lade den blive i lommen, da der er rigtig mange, som taber deres iPhone, hvis de eventuelt tager den op, og ligger den på bordet.

Lad den blive hjemme

Mange oplever at få deres iPhone stjålet, hvis de tager den med i fitnesscenter eller til fodbold. En god ide kan derfor være at lade den være hjemme, når man skal til nogle fritidsaktiviteter.

Lån ikke din iPhone ud

Det kan nogle gange være irriterende, hvis man låner ens iPhone ud, og man får den tilbage i en mindre god tilstand. Et godt råd kan derfor være, at man ikke skal låne ens iPhone ud, hvis man gerne vil være sikker på, at den ikke går i stykker.

Pas på dine personlige oplysning

Flere og flere vælger at bruge deres iPhone, når de skal betale. Dette kan dog være farligt, da ens iPhone kan blive hacket. Pas derfor på med at have personlige oplysninger på ens iPhone.

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og ens iPhone går i stykker, skal man ikke gå ud og købe en ny med det samme. Her kan det være en god ide, hvis man finder et sted, hvor de arbejder med reparation af iPhones, da det hurtigt kan blive en dyr affære, hvis man skal have en ny iPhone, hver gang ens egen går i stykker.