Er du del af en startup, som gerne vil bruge penge på andet end dyre kontormøbler? Eller er du del af en mindre virksomhed, som gerne vil sætte mere pris på bæredygtigheden? Det behøver dog ikke koste en bondegård at indrette et kontor. Vores guide introducerer dig til nogle tips omkring, hvordan du kan spare penge, når du skal indrette et kontor – så du kan bruge pengene på nogle af ting.

Køb brugte kontormøbler

At købe brugte kontormøbler er en god mulighed for at få enderne til at mødes. Det er vores ultimativ sparetip! Der findes nemlig mange brugte kontormøbler af god kvalitet, som samler støv fordi de ikke længere bliver brugt. Det er din chance for at spare nogle penge samtidig med at du faktisk får indrettet kontoret med nogle behagelige kontormøbler – god kvalitet holder nemlig år efter år. På samme tid skåner du miljøet ved at genbruge gamle kontormøbler. Du kan finde et godt udvalg af billige kontormøbler.

Udnyt de givne rammer

Det er svært at finde et kontor, der passer helt nøjagtig til den indretning, man har brug for, og det betyder, at der kan være behov for at bygge om, inden man flytter ind. Måske er der behov for flere kontorer frem for et stort kontor? Hvis økonomien ikke er til det, kan man dog sagtens klare sig uden de store byggeprojekter. Man kan nemlig fint dele kontoret mere op ved hjælp af blandt andet skærmvægge. De sørger også for lydisolering, så det er nemmere at koncentrere sig – det er en win-win situation.

Indret et minimalistisk kontor

Hvis du investerer i kontormøbler i neutrale farver, er der ikke det store behov for at skifte kontormøblerne ud år efter år. Hvis du derfor satser på den neutrale og minimalistiske indretning på kontoret, går indretningen af kontoret aldrig af mode.