Vi går snart ind i en koldere tid, og det betyder, at der er behov for en opdateret garderobe. Det er tid til at pakke sommertøjet væk og finde det varmere tøj frem. Men hvad har man egentlig brug for i en garderobe, så den passer til efterårets vejr? Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du kan skabe en nem efterårsgarderobe.

 

En god basissweater

I de kolde måneder er der behov for lange ærmer og lidt tykkere stof – med andre ord er der behov for en ordentlig sweater. Her er det en god idé at investere i kvalitet, da du kommer til at bruge den igen og igen. En god basissweater kan nemlig styles på et utal af måder – både formelt og uformelt. Du kan f.eks. bruge sweateren over din hvide skjorte for et mere formelt look – eller du kan bruge sweateren i sig selv sammen med et par jeans for et mere casual look.

 

Behagelige chinos

Komfort har stor betydning, også når vejret bliver koldere. Det er derfor vigtigt at investere i nogle bukser – og gerne flere – som er behagelige at have på og som kan styles på mange måder. Et par chinos fra GABBA er et sådant par bukser. De kan bruges både i formelle anledninger og i hverdagen uden problemer. Det er nemlig, hvad du vælger at style dine chinos med, der bestemmer udtrykket på dit outfit. Hvis du styler dine chinos med en skjorte, skaber det et mere formelt look, imens en almindelig langærmet t-shirt skaber et mere casual look.

 

Behagelige sneakers

Livet er for kort til ubehagelige sko – og det er derfor slut med at gå i sko, der klemmer eller er ubehagelige på andre måder. Det er ikke godt for fødderne, og det kan faktisk afskrække dig fra at gå for meget – simpelthen fordi det gør ondt. Det er derfor en god idé at investere i flere par behagelige sneakers, som passer til alt. Sneakers kan nemlig styles på et utal af måder til både mere formelle og mere casual begivenheder.