Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Et godt indrettet hjemmekontor eller et større kontor kræver, at du indretter det på bedste vis. Kontoret er det sted, hvor du skal arbejde og blive inspireret til at udfolde nye sider af din kreativitet og effektivitet. En god kontorindretning afspejler sig nemlig i din effektivitet, da det rette kontormiljø er med til at effektivisere din arbejdslyst.

Det hyggelige kontor

I dit hjem vil du ofte gerne skabe en hyggelig atmosfære, så hvorfor ikke bringe den med ind i dit hjemmekontor? Når det kommer til indretningen af dit kontor med overskriften ”Hygge”, så kan du med få ting ændre det kolde hjemmekontor til et sted, som er rart at opholde sig i. Du kan bl.a. købe brugte møbler, som har patina og sjæl over sig. Køb f.eks. brugte kontostole fra Holmris B8. En ældre stol er med til at fortælle en historie, og hver en lille ridse gemmer på en lille historie. Udover at inkorporere ældre møbler til rummet, kan du indrette det i lyse farver. Lyse farver er med til at gøre det indbydende og venligt, og er med til at give dig lysten til at give den ekstra gas foran computeren.

Kontor med plads til den kreative side

Inspirationen og kreativitet skal komme indefra, men du kan være med til at frembringe denne følelse ved selv at hjælpe disse kreative ting at komme til live ved at indrette dit kontor med plads til udfoldelse. Rummet behøver ikke nødvendigvis at være stort for, at du kan opfylde dette ønske. Det gælder om at udnytte den plads, du har. Du kan derfor med ro i sindet gå på opdagelse i, hvordan du kan foretage de små smarte løsninger, som åbner op for kreativiteten. Dette kan du bl.a. gøre ved at hænge en opslagstavle op på væggen, da du kan hænge tegninger eller små noter op. Det giver et hurtigt overblik over, hvilket nye projekter, som du skal begive dig ud i.