Er du ejer af en trampolin? Ved at have en trampolin, kan du ofte blive en smule bekymret angående dine børns færden på trampolinen. De fleste børn elsker at hoppe på trampolin, og det kan derfor være klogt at blive klogere på objektet – trampolinen. Du kan finde et kæmpe udvalg her, hvis du er på udkig efter en trampolin.

Sikkerhed

Når alt kommer til alt, så er sikkerhed på en trampolin vigtigt. Det er derfor vigtigt at gennemgå disse regler med dine børn for, at I kan få de bedste oplevelser på trampolinen.

  1. Placeringen af trampolinen er vigtig, og den skal placeres på et stabilt underlag. Dog er det bedre at placere den på f.eks. en jævn græsplæne end fliser. Fliser er hårdere, og i tilfælde af, at der skulle ske noget, er en græsplæne en blødere flade at lande på.

  2. Nedgravning af trampolin kan være godt, så hvis uheldet skulle være ude, og en falder ud, at faldet er mindsket med nogle meter. Desuden står en trampolin, som er nedgravet mere stabilt og fast i uvejr, hvilket er et plus, da der ikke er nogen grund til bekymring i anledning af stormvejr.

  3. Hvis det har regnet, må du ikke færdes på trampolinen, da det er ekstra glat.

  4. Antallet af personer skal du have i mente. En person ad gang, er det bedste, da du heller ikke kan komme til at støde dit hoved ind i en anden, mens du hopper på trampolin.

Vedligeholdes af trampolinen

For at kunne have din trampolin længst muligt, skal du holde øje med den f.eks. for, at der ikke er nogle fjedre, som sidder løst eller er faldet af. Du kan få et overtræk til trampolinen, som er med til at beskytte den for solen og i uvejr, hvilket vil være en god investering. Derudover vil du kunne forlænge din trampolins holdbarhed ved ikke at have nogle genstande i dine lommer, og husk at hoppe uden sko.