Den seneste lockdown har betydet, at mange danskere har købt nye møbler og nyt inventar til hjemmet, hvilket også indbefatter kontoret. I takt med at flere og flere begyndte at arbejde hjemme, var det ligeledes nødvendigt med noget ordentlig habengut. Det er blandt andet ergonomiske og elegante kontorstole og ikke mindst hæve sænkebord. Skulder- og nakkeskader har været årsag til, at mange har valgt at bruge lidt ekstra af lønnen på at sidde ordentligt på hjemmekontoret. Uvisheden har ganske givet også fået de sidste, der ellers har tøvet med at shoppe kontormøbler, til at overgive sig og få bedre komfort under arbejdet.

Her kommer fem tips til, hvordan du bedst indretter dit kontor derhjemme.

 

#1 du skal sikre dig, at du sidder godt ved dit skrivebord. Derfor anbefaler vi altid, at man køber et hæve sænkebord, der kan justeres efter højde, ønsker og behov. Find et hæve sænkebord her.

#2 få styr på din kontorstol. Hvis de ikke er behagelig at side i, kommer du aldrig til at føle dig godt tilpas, når du arbejder. Det er din plads, så derfor skal du købe en stol, der passer til dig.

#3 du skal også have god belysning. Se at få købt en lækker lampe, der kan lyse både computer, mus, tastatur og eventuelle dokumenter eller bøger op. Der skal også være lys, når solen er gået ned.v

#4 hvis du har en ekstra skærm sat til din computer er det ligeledes vigtigt, at den kan højdejusteres, da du ellers risikerer at få virkelig ondt i nakken. Den behøver ikke være dyr, den skal blot være mulig at indstille.

#5 sidste punkt på listen er et par briller, der kan reflektere blåt lys. Der er ingen grund til, at du får ondt i hovedet af at sidde og arbejde, og derfor anbefaler vi et par gode skærmbriller.