At vælge det nye badeværelsesspejl burde være en simpel opgave. Du skal bare beslutte dig for hvilken størrelse og form du ønsker, men desværre er det ikke så simpelt. For i dag er der mange flere ting, som skal overvejes inden man gå ud og køber et nyt spejl. Før i tiden blev det belyste badeværelsesspejl brugt, men de var for dyre, både i selve indkøbet, men de krævede også en hel del i strøm, især hvis du glemte at slukke for det om natten. Du ville højst sandsynligt skulle skrifte en pære hver anden måned. Men så blev spejlet moderniseret, og er nu blevet til det smarte og berømte LED spejl.

Fordele

Så når det kommer til at vælge et spejl, er der faktisk ikke så meget der har ændret sig, for det er stadig vigtigt med størrelsen og formen, men nu skal du så også bare overveje, om du vil have et LED spejl eller om du bare vil have de normale fluorescerende lysrør til at hænge.

Det er op til dig, men fordelene ved LED spejle er, at det er meget billigere og kræver meget mindre strøm end et normalt spejl. For du har brug for lys omkring dit spejl, og især hvis det er placeret i et mørkt rum.

Et stort udvalg

Men hvis du så vælger at du vil have et LED spejl til badeværelset, så skal du bare finde ud af hvilket et, får de findes i mange forskellige varianter. Du kan få dem med små lysende pære i kanten, men du kan også få LED spejle, hvor selve lyset er inde i spejlet. Du kan få spejlene i flere forskellige størrelser, og det gode ved dem er, at du kan få dem i så små en størrelse, at de næsten kan placeres alle vegne.